tiny house rotterdam

Jan-Willem en Noortje gaan bouwen!

Vanaf 3 oktober is het zo ver. Wij gaan beginnen aan een klein en groots avontuur. Noortje en ik gaan ons eigen tiny house bouwen! Sinds onze eerste plannen in januari van dit jaar zijn we op het punt gekomen dat we werkelijk gaan bouwen. Het ontwerp is wel duizend keer veranderd, aangepast en verbeterd. We zijn helemaal tevreden over het huisje dat we willen gaan bouwen.

We hebben de kans gekregen om van onze droom werkelijkheid te maken op een bedrijvenkavel in het RDM Innovation Dock op Heijplaat. Dit is een omgeving waar veel bedrijven en start-ups zich richten op technische innovatie en duurzaamheid. Dit netwerk geeft ons de kans om in ons huisje te experimenteren met slimme technieken en combinaties van installaties. Het is ons doel hier veel ervaring op te doen zodat we in het vervolg andere mensen kunnen helpen.

Het is de bedoeling om ons huisje binnen 3 maanden af te krijgen. Daarom ga ik, Jan-Willem, mij hier full-time voor inzetten. Noortje zal vooral in het weekend en op vrije dagen haar handjes laten wapperen. We hebben de trailer besteld bij Dimka (de bouwer van het huisje van marjolein). Het hout en de kozijnen komen bij machinaal timmerbedrijf de Waard vandaan. We zullen nog veel andere zaken moeten bestellen zoals isovlas, sanitair, leidingwerk, koppelstukjes, schroeven, bouten, etc. Kortom, een hoop te doen dus!

We zijn ook van plan om begin november een open bouwdag te organiseren in samenwerking met IC DUBO. Een uitgelezen kans voor tiny house bouwers, geïnteresseerden, leveranciers en andere gegadigden om meer te leren over het bouwen van een tiny house. Mocht je hier bij aanwezig willen zijn, hou dan vooral onze facebook pagina in de gaten. Hier zullen wij een evenement aanmaken. Mocht je ons willen helpen, dan ben je altijd welkom! Stuur ons een berichtje en dan zien we je graag verschijnen.

Hartelijke groeten!

Jan-Willem en Noortje

10 reacties

Laat een bericht achter

We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.