De Tiny House groep Rotterdam vormt een netwerk van mensen die zelf graag in Tiny Houses willen wonen of zich inzetten voor deze duurzame woonvorm.

Ooit begon deze initiatiefgroep met enkel vier leden. Maar al snel bleken er veel meer mensen te zijn die de Tiny House woonvorm ambiëren. Nog steeds komen er wekelijks nieuwe leden bij. Ieder om een verschillende reden. De een is een Tiny House aan het bouwen, de ander is een liefhebber en weer een ander heeft een stuk grond die hij of zij beschikbaar zou willen stellen voor Tiny Houses.

Tiny Houses zijn volwaardige woningen van maximaal 50 m2 waarbij ‘minder is meer’ hoog in het vaandel staat. Door klein (tiny) te wonen heb je letterlijk minder ruimte om veel te consumeren, is je ecologische voetafdruk kleiner en leef je hierdoor automatisch op een duurzamere wijze. Vaak zijn de huizen mobiel en wordt er op innovatieve wijze efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte.

We zijn enorm geïnteresseerd om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn voor Tiny Houses in de omgeving Rotterdam en in de rest van Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op voor vragen of als je wilt aansluiten bij de Tiny House Initiatiefgroep Rotterdam: tinyhousegroeprotterdam@gmail.com

Hoe wij te werk gaan kun je lezen bij ‘Wat we doen’.

Tiny Houses zijn volwaardige woningen van maximaal 50 m2 waarbij ‘minder is meer’ hoog in het vaandel staat.